És temps de ser creatius, minimitzar riscos de contagi i fer tot el que està a les nostres mans per facilitar-vos el dia a dia. Per això des de la nostra farmàcia hem volgut començar amb el nostre servei de Tick&Collect. T’imagines poder fer les compres de parafarmàcia des de casa, només amb el mòbil? Ara és possible! A més, el mètode de pagament és a través de Bizzum, totalment digital. Així evitem tocar diners, targetes, tecles per posar el número PIN, etc.

Com funciona el nou servei?

Només has d’escriure’ns un missatge de WhatsApp al 637 733 985 amb el llistat dels productes de parafarmàcia que desitgis. Rebrem la teva comanda i, quan ho tinguem tot preparat, t’enviarem l’import total de la teva compra i un número de telèfon per fer el pagament a través de l’aplicació Bizum. A través d’aquesta aplicació els pagaments són totalment segurs i l’aplicació és gratuïta.

Preparem totes les comandes amb totes les mesures higièniques necessàries per prevenir el contagi i que fem de manera habitual a la farmàcia. Només caldrà que ho vinguis a buscar quan t’avisem, durant el nostre horari d’apertura. Mentre duri el confinament, farem servir el guardiero per entregar-vos les vostres comandes, sense fer cua i minimitzant riscos. ?

Ja coneixes el nostre canal de YouTube?

Fa temps vam estrenar el nostre propi canal de YouTube per difondre tot tipus d’informació sanitària i poder respondre als vostres dubtes més freqüents. Durant aquesta pandèmia estem fem un sobre esforç per oferir-vos els consells que més ens demaneu a la farmàcia en format vídeo. Us convidem a visitar el nostre canal i gaudir de tot el contingut saludable i actualitzat per tot el que necessiteu! I recordeu que ens podeu fer arribar els vostres dubtes a través de les xarxes socials i els respondrem el més aviat possible.

Gràcies i ànims a tots!